Varmefokus AS

Varmefokus AS ble etablert i Son i Akershus i 2012 og har siden den tiden spesialisert seg på luft/luft varme og kjøleløsninger til privatmarkedet og mindre kontor/butikklokaler.
Alt fra starten har det vært viktig for oss å kunne tilby og levere gode produkter og løsninger, hvor vi ser på våre eksisterende kunder som våre beste ambassadører. Dette har sammen med målrettet jobbing resultert i mange hundre monterte varmepumper.
Det er viktig at kunden skal være trygg når de kjøper varmepumpe hos oss, vi kjøper derfor inn våre varmepumpeanlegg utelukkende fra de offisielle distributørene. Dette for å sikre kundens garantirettigheter og for å ha et omfattende service team og delelager i ryggen.
Varmefokus er en varmepumpeleverandør som ikke er knyttet opp mot et bestemt merke. Vår fokus er å finne den beste og mest kostnadseffektive løsningen for hver enkelt kunde.
Vi leverer skreddersydde løsninger fra anerkjente merker som bl.a Panasonic , Mitsubishi, General, LG og Samsung. Her får du alt fra den klassiske varmepumpen til avanserte multi-splitt anlegg med flere innedeler, vegg- og gulvmodeller samt 4-veis himlingskassetter.
Skal du bygge nytt er vi også behjelpelige med luft til vann varmepumper.

VÅRT TEAM

Olav Baalsrud Svoor

Daglig leder og montør

Olav etablerte Varmefokus i 2012 etter tidligere å ha jobbet en tid som montør. Han så på den tiden et stort forbedringspotensialet som han ønsket å ta inn i egen bedrift. Det er viktig å finne de beste løsningene, samt ha øyne for de små detaljene. Det er der forskjellen ligger.

Audun Carlsen

Varmepumpemontør og service teknikker

Audun har jobbet hos oss siden 2015 og monterer årlig flere 100 varmepumper, samt at han tar servicer og feilsøker på varmepumper. Han er den dyktig og kvalitets orientert montør med meget god kunnskap og forståelse for faget.

VÅRE ANMELDELSER FRA MITTANBUD