Om oss

Varmefokus AS ble etablert i 2012 og har siden den tiden spesialisert seg på luft/luft varme og kjøleløsninger til privat og næringsmarkedet i Østlandsområde.


Alt fra starten har det vært viktig for oss å kunne tilby og levere gode produkter og løsninger, hvor vi ser på våre eksisterende kunder som våre beste ambassadører. Dette har sammen med målrettet jobbing resultert i flere tusen monterte varmepumper.

Vi leverer skreddersydde løsninger fra anerkjente merker som Panasonic , Mitsubishi, General m.f. Her får du alt fra den klassiske varmepumpen til avanserte multi-splitt anlegg med flere innedeler, vegg- og gulvmodeller samt 4-veis himlingskassetter.

Skal du bygge nytt, erstatte gammel oljefyr eller oppgradere eksisterende luft til vann anlegg har vi også avanserte luft til vann varmepumper med og uten integrert tappevannsforsyning. Ved utskifting av varmtvannsbereder kan vi levere systemer med varmepumpeteknologi som kan redusere oppvarmingskostnadene til tappevann med inntil 2/3.Varmefokus er en varmepumpeleverandør som ikke er knyttet opp mot et bestemt merke. Vår fokus er å finne den beste og mest kostnadseffektive løsningen for hver enkelt kunde.


Vi leverer skreddersydde løsninger fra anerkjente merker som bl.a Panasonic , Mitsubishi, General, LG og Samsung. Her får du alt fra den klassiske varmepumpen til avanserte multi-splitt anlegg med flere innedeler, vegg- og gulvmodeller samt 4-veis himlingskassetter.


Skal du bygge nytt er vi også behjelpelige med luft til vann varmepumper.

OLAV BAALSRUD SVOOR

OLAV BAALSRUD SVOOR

Daglig leder og montør

Olav etablerte Varmefokus i 2012 etter tidligere å ha jobbet en tid som montør. Han så på den tiden et stort forbedringspotensialet som han ønsket å ta inn i egen bedrift. Det er viktig å finne de beste løsningene, samt ha øyne for de små detaljene. Det er der forskjellen ligger.