Velkommen til Varmefokus

Velkommen til Varmefokus

Vi leverer og monterer varmepumper, aircondition og klimaløsninger for privat og næringsmarkedet i Østlandsområdet.

Varmefokus AS

Varmefokus AS ble etablert i Son i Akershus i 2012 og har siden den tiden spesialisert seg på luft/luft varme og kjøleløsninger til privatmarkedet og mindre kontor/butikklokaler.
Alt fra starten har det vært viktig for oss å kunne tilby og levere gode produkter og løsninger, hvor vi ser på våre eksisterende kunder som våre beste ambassadører. Dette har sammen med målrettet jobbing resultert i mange hundre monterte varmepumper.

Vi leverer skreddersydde løsninger fra anerkjente merker som bl.a Panasonic , Mitsubishi, General, LG og Samsung. Her får du alt fra den klassiske varmepumpen til avanserte multi-splitt anlegg med flere innedeler, vegg- og gulvmodeller samt 4-veis himlingskassetter.

Skal du bygge nytt er vi også behjelpelige med luft til vann varmepumper.

Hvorfor Varmepumpe?

Norsk klima gir oss svært mange fyringsdøgn i løpet av et år og i en gjennomsnittlig enebolig utgjør oppvarming ca. 60% av det årlige energibehovet.
En varmepumpeinvestering kan redusere fyringsutgiftene med så mye som 70% hos en normal husholdning.

Hyttestrøm er som oftest dyrt. Med varmepumpe på hytta får du raskt og rimelig opp varmen samt at du unngår frostskader når varmepumpa får gå med vedlikeholds-varme på 8-12 grader.
Det finnes også fjernbetjente løsninger hvor du kan overvåke og styre varmepumpa via en applikasjon på telefonen. De fleste toppmodellene har dette integrert i innedelen.

Alle våre anlegg er Nordiske modeller med høy ytelse selv på de kaldeste vinterdagene og vil garantert gi deg høy komfort året rundt. Alle varmepumper kan også kjøres som fullverdig aircondition med høy effekt.


LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE

En luft til luft varmepumpe kan monteres i eneboliger, tomannsboliger, leiligheter og rekkehus, og i løpet av et år får du normalt igjen to til tre ganger så mye varme som den strømmen varmepumpen bruker. Jo lengre fyringssesongen er der du bor, desto mer gunstig er en luft til luft varmepumpe. De fleste luft til luft varmepumpene tilpasset nordisk klima kan hente ut energi fra uteluften helt ned mot -25 °C. Men ytelsen blir gradvis dårligere når utetemperaturen synker. Det gjelder alle typer varmepumper som henter energi fra uteluften.

Les mer


LUFT TIL VANN VARMEPUMPE

En luft til vann varmepumpe henter gratis varme fra uteluft og leverer varmtvann og romvarme. Slik kan du spare opp til 70 % energi til oppvarming.

Skal du bygge ny bolig, kan det være gunstig å investere i en luft til vann varmepumpe. Den kan varme opp både tappevannet og rommene i huset ditt. Har du et olje eller el-fyrt vannbårent oppvarmingssystem, kan det også være fornuftig å installere en luft-til-vann-varmepumpe.

Les mer


MULTISPLITT VARMEPUMPE

Multisplitt varmepumper Kobler sammen 2 til 8 luft til luft varmepumper i et system. Anlegget er et meget fleksibelt og kompakt system som er lett å installere og enkelt gir deg individuell kontroll over alle rom med innedeler. Multisplitt varmepumper er perfekt  for eneboliger, store leiligheter, kontorbygg og butikker.

Les mer


Kundeanmeldelser

Super rask og effektivt jobbet, i tillegg veldig hyggelig. Kjempe fornøyd og er sikker på at jeg kommer å bruke dere igjen ved liknende oppdrag. 🙂